fbpx

Troværdig certificering og mærkning af forretningen

I denne kursusrække gennemgår Jakob Zeuthen, hvordan din forretning får succes med troværdig certificering og mærkning af produkter og serviceydelser, herunder hvordan det rigtige mærke udpeges, evt. kobles til verdensmål, og hvilke trends der påvirker brugen af certificering og mærker.

Kurser i troværdig certificering og mærkning giver din forretning konkurrenceevne og nye markedsmuligheder

Din forretning skal i dag evne at levere bæredygtige produkter og serviceydelser for at bevare konkurrenceevnen. Det handler især om at leve op til kunders og lovgivningens voksende krav til dokumentation om en troværdig bæredygtig og grøn indsats. Troværdig certificering og mærkning er en anerkendt og brugbar metode, der også minimerer risiko for greenwashing og skadelig omtale.

Om instruktøren

Jakob Zeuthen

Miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv med ansvar for miljøpolitik og bæredygtig grøn forretningsudvikling. Af særlig interessere er at fremme miljøpolitik og miljølovgivning til gavn for samfundet, erhvervslivets rammevilkår og så den styrker troværdig, helhedstænkt og bæredygtig forretningsudvikling. En bæredygtig grøn forretningsmodel bør kunne dokumentere sit ressourcerforbrug for at begrænse negative effekter på klima og biodiversitet - vigtigt for at indfri grønne løfter og undgå “green washing”. Virksomheder har mere end nogensinde brug for viden til forretningsstrategier for at kunne håndtere risici fra trends og de mange fremtidige lov- og markedsudfordringer. Jeg har bred erfaring som medlem og formand for bestyrelser, advisory boards, komité og nævn for virksomheder, private og offentlige organisationer. Har 12 års erfaring med ledelsesdrift af branchers sekretariater og bestyrelser. Rådgivet virksomheder inden for produktion og detail i miljø og bæredygtighed i 20 år.

1 Kursus

Ikke startet
Dette kursus er lukket i øjeblikket

Kursus Inkluderer

  • 6 Lektioner
  • 1 Quiz
  • Kursus Diplom

Svar

Platformen er ikke helt klar endnu! Så skriv dig på ventelisten og få du 50% rabat!

Normalpris 4000 plus moms per år, eller 400 plus moms per måned