fbpx

Få et IMPACT mindset og gør en aktiv forskel for dig selv og din virksomhed

Bæredygtighed er komplekst og kurset her hjælper dig til at gøre det mere simpelt, ved at give dig indsigt i simple værktøjer, som hjælper dig til at kunne navigere uden at miste overblikket. Efter kurset har du en bedre forståelse for, hvordan du som leder eller medarbejdere kan vælge at gøre det rigtige ud fra et bæredygtigt perspektiv. Dette kursus er for medarbejdere og ledere i SMV’er, som ønsker at udvikle deres viden og bevidsthed om bæredygtighed og få en mere bæredygtig adfærd i deres daglige arbejde.
Kursus
Materials

Grundkursus i bæredygtigt perspektiv

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde. Det stiller krav til ledere og medarbejdere om en høj omstillingsparathed, forandringsparathed og en øget bevidsthed om verdens cirkularitet og global sammenhængskraft. Det føles altid bedre at gøre noget end ikke at gøre noget, men rigtigt mange af os aner slet ikke hvad vi kan gøre anderledes eller hvordan vi kan sikre os, at det vi gør, er det rigtige.

Bæredygtighed er komplekst og kurset her hjælper dig til at gøre det mere simpelt, ved at give dig indsigt i simple værktøjer, som hjælper dig til at kunne navigere uden at miste overblikket. Efter kurset har du en bedre forståelse for, hvordan du som leder eller medarbejdere kan vælge at gøre det rigtige ud fra et bæredygtigt perspektiv. 

Dette kursus er for medarbejdere og ledere i SMV’er, som ønsker at udvikle deres viden og bevidsthed om bæredygtighed og få en mere bæredygtig adfærd i deres daglige arbejde

Arbejdsdokument

Om instruktøren

Xenia Duffy Obel

Xenia Duffy Obel, bæredygtighedsrådgiver for iværksættere, ledergrupper og bestyrelser. Med udgangspunkt i 15 års erfaring fra flere danske og internationale virksomheder, som strategiansvarlig og direktør, rådgiver Xenia i dag om bæredygtige forretningsmodeller, cirkulær økonomi og er bl.a. medforfatter på bogen: ”Iværksætterisbjerget - den bæredygtige iværksætter”.

1 Kursus

Ikke startet
Dette kursus er lukket i øjeblikket

Kursus Inkluderer

  • 6 Lektioner
  • 1 Quiz
  • Kursus Diplom

Svar

Platformen er ikke helt klar endnu! Så skriv dig på ventelisten og få du 50% rabat!

Normalpris 4000 plus moms per år, eller 400 plus moms per måned